Maak jouw zomerse momenten intenser met de geuren en kleuren van het seizoen!

De avonden duren langer, de muziek staat luider en de sfeer aan tafel is duidelijk te merken. Iedereen komt in de zomer gezellig samen op terras of in de tuin! Heb jij al een leuke garden party op de planning staan?

 

Of heb jij een heerlijke barbecue in het vooruitzicht? Maak je thuis extra summer proof met verschillende geuren en kleuren

Lemon Breeze: De zon op tafel

Klaar voor een gezellige zomeravond? Je zit aan tafel, je geniet van jouw cocktail en… daar zijn ze weer, die vervelende muggen! Heb jij ooit al gedacht aan een all-in-one oplossing? 
Haal de zon letterlijk aan tafel met de frisse gele kleur van Lemon Breeze! De authentieke citronella kaars ruikt heerlijk naar citroen en werkt verfrissend, stimulerend en opwekkend! 
Bovendien houdt de sterke citroengeur de insecten ver uit jouw buurt. Weg met al dat gezoem rond jouw oren! De citronella geur kan ook gemengd worden met andere geuren waardoor je een synergetisch effect verkrijgt. Wij hebben alvast nog 3 andere soorten citronella kaarsen in elkaar gestoken. Dus voor elk wat wils! 

Asian Garden: Oase van geluk

Tover jouw plekje om tot een oase van geluk met de asian garden. De magische combinatie van citronella en lemongrass. Lemongrass verfrist en is een echte oppepper door zijn kruidige citroenaroma. Het verdrijft lusteloosheid en moedeloosheid en versterkt als men zich zwak voelt.
 
Lemongrass draagt bovendien bij aan een optimistische sfeer. Zo geef je jouw avond nog een extra boost vol positiviteit! 

Summer Blossom: Hawaï in huis 

Laat je verleiden door de de combinatie van frisse geuren met hawaiiaanse bloemblaadjes. De Summer Blossom staat gekend voor zijn intense, zoete en verleidelijke geur. 
Bloemige geuren worden gezien als elegant, romantisch, passie en delicaat. Op en top vrouwelijk, maar ook heel vrolijk! Romantische tête a tête vanavond? Spreid dan alvast een beetje passie over de tafel met de Summer Blossom

Ginger love: Verwarm het moment

Heb je graag een sterkere geur? Dan is de Ginger Love iets voor jou. De gember ruikt lekker warm en een beetje pittig. Het past perfect op een latere avond met een heerlijk kopje thee. Naast dat gember een verwarmende natuurlijke geur is, staat zij binnen de aromatherapie ook bekend om een aantal mooie eigenschappen.
Zo verwarmt en ontspant gember de emoties. Wie kent het niet, de heerlijke warme kruidige kerstgeur die al die ontspannen gevoelens oproept. Kerst kan dus ook in de zomer dankzij de ginger love!

Laat je maandelijks inspireren