Nieuw bij Spaas: de Study Buddy

Tromgeroffel! Spaas verwelkomt een nagelnieuwe kaars: de Study Buddy. Een leuke geurkaars in glas die we speciaal voor onze studenten ontwikkelden.

Je vindt de Study Buddy in twee uitvoeringen: ‘Focus’ en ‘Relax’. Twee karakteristieke geuren met een geheel eigen werking, dankzij de gepatenteerde EMOTIWAVES™-technologie.

Waarom een kaars voor studenten?

Omdat we maar al te goed beseffen dat studeren een hele uitdaging is. Het is lang stilzitten, informatie absorberen, verbanden leggen en alles netjes weer reproduceren. Dan is er nog de druk om te voldoen aan alle verwachtingen. Doorbijten en alles geven, telkens opnieuw. En soms kan het best wel eenzaam zijn.

Dus we zorgden voor een gezellige Study Buddy! Die ook nog eens heerlijk ruikt en het studeren wat verlicht.

Benieuwd waar je de Study Buddy kan kopen? Je vindt hem in onze webshop.

De kracht van geur

Geur is een onzichtbare sfeermaker. Maar het gaat verder dan dat. De neurowetenschap legt een rechtstreeks verband tussen geur en emoties.

In- en uitademen kost je 3,3 seconden. Maar de geur die je oppikt onthou je veel langer. En nu wordt het interessant. Je koppelt geuren aan herinneringen, en die geven je een bepaald gevoel. Denk maar aan de vertrouwde geur van vanille, of het opgewekte gevoel als je een verse citroen opensnijdt.

We werkten voor het eerst met geuren die gebruik maken van EMOTIWAVES™. Een gepatenteerde technologie, die gebruik maakt van de natuurlijke kracht van essentiële oliën. Het resultaat? Deze Study Buddy, die helpt om de focus te bewaren of om tot rust te komen.

Study Buddy - Focus

Afleiding vind je overal. Het bliepje als er een bericht binnenkomt, muziek op straat of de onderbuur die de koelkast dichttrekt.

De Study Buddy ‘Focus’ is er voor iedereen die de wereld even wil buitensluiten. Dankzij de gepatenteerde EMOTIWAVES™-technologie geeft hij een heerlijk gevoel van welzijn. In de topnoten herken je pepermunt, groene bladeren en citroen. Appel en eucalyptus in de hartnoten en een warme basis met cederhout.

Deze Study Buddy voelt als een fris en fruitig tussendoortje en scherpt de zintuigen aan.

Study Buddy - Relax

Als je deze Study Buddy aansteekt, spint hij een warme cocon van geborgenheid. En wat is het heerlijk om daar even in te verdwijnen.

Hij ruikt beslist naar zondagochtend. De warme boventoon van hazelnoot, een hart van koffiebonen en romige melk en de vertrouwde basis van vanille en chocolade. De EMOTIWAVES™-technologie wekt een gevoel van rust op. Even heerlijk nietsdoen, en dat is helemaal oké.

Strik je graag zo’n gezellig maatje voor een student? De Study Buddy wacht op jou in onze webshop. Focus of relax? Tip: de Study Buddy is ook geschikt als nieuwe kotgenoot ;)
Volumekorting
Koop meerdere Study Buddy's en ontvang extra korting bij je aankoop. Ook geldig op combinaties tussen de twee varianten (Focus & Relax)
1 stuk = € 14,95
2 stuks = € 20,95 (korting van € 8,95)
3 stuks = € 34,95 (korting van €9,90)
*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gratis verzending vanaf €30 in België.

Laat je maandelijks inspireren