Wat is het perfecte cadeau voor Valentijn?

Op Valentijn vieren we de liefde en de vriendschap, in al z’n vormen. En als je dat terugbrengt naar de essentie, vind je het perfecte cadeau. Q-U-A-L-I-T-Y-T-I-M-E

Nee, het moet geen peperduur verwenpakket of luxe-ontbijt zijn. Verras je 'special person' met een portie onverdeelde aandacht. En dat zowaar een hele avond lang … 

Drie tips voor een onvervalst kippenvelmoment. Kaarsje erbij en genieten maar!

1. Digital detox voor twee

Steek grote, rustieke kaarsen aan, maak een tapasschotel klaar en haal eens een ouderwets spel boven. Tablet, telefoon en televisie zijn niet toegelaten!

Plaag en vraag raak, zoek de confrontatie op en tast zijn/haar grenzen af. Saboteur, Lost Cities en Agricola zijn heerlijke board games voor twee. En kende je Vertellis al? Een hip vragenkaartspel, ontwikkeld door therapeuten. Ohja, er is een relatie-editie!

2. Wellness @home

Bouw je kamer om tot kuuroord. Brouw samen een ijskoud komkommersapje en vul kommetjes met vers fruit. Steek wat Minty Hammam-kaarsjes aan en trakteer elkaar op een heus wellnessarrangement.

Wat dacht je van een uitgebreide gelaatsverzorging met een zelfgemaakt honingmaskertje? Of misschien een heerlijke handmassage met manicure? Vergeet zeker de nagelriemen niet!

3. Smaakfestijn

Dek de tafel voor een romantische tête-à-tête. Denk ook aan schattige mini taper candles en bijpassende servetjes.

Ze zeggen dat liefde door je maag gaat. Maar het begint eigenlijk al op je tong. En in je neus. Neem eens de tijd om écht te proeven.

Kies vijf ingrediënten en laat je partner blind proeven. Wie haalt er lychee, kippenbouillon en guacamole makkelijk uit? Lachen, gieren, brullen verzekerd!

Laat je maandelijks inspireren